ASEP Classes

Find all the information about ASEP Classes

Showcase Dates are 12/14 for Fall and 5/17 for Spring.

ASEP homepage

Registration Form

ASEP Classes

Class Number Program Requirement Day Time Length Location Suggested Donation
1a* Chinese Game - Go (FQ 2018) (English speaking) 3rd & up Monday 3:10-4:10pm 1hr Rm21 120
1b* Chinese Game - Go (SQ 2018) (English Speaking)
2a* Chinese Dance I (English speaking) - 8 max. Kinder and 1st Monday 2:45-3:45pm 1 hr Rm19 280
2b* Chinese Dance I (English speaking) - 8 max 2nd/3rd or 1yr dance 3:45-4:45pm
2c* Chinese Dance II (English speaking) - 10 max 2yr ASEP Dance Tuesday 2:15-3:15pm
2d* Chinese Dance III (English speaking)- 10 max Adv - 3yr dance 3:15-4:15p
3a Zhongruan (Chinese Speaking)
Additional deposit for instrument
1st grade to 3rd Friday 2:40-3:25pm 45 min Art 300
3b Zhongruan (Chinese Speaking)
Additional deposit for instrument
4th and up 3:25-4:10pm
4a* Lion Dance I (English Speaking) 1st grade & up Friday 3:15-4:15pm 1 hr GLC 180
4b* Lion Dance II (English Speaking) Adv 1 yr ASEP 3:5-4:15pm 1hr 180
5* Percussion (English Speaking) 1st grade & up 4:20-5:20pm 1hr 180
7a* Chinese Flute I (English speaking) 3rd grade Friday 2:40-3:15pm 35 min Rm19 260
7b* Chinese Flute I ( English-Speaking ) 4th grade & up 3:15-3:50pm
7c* Chinese Flute II (English speaking) min 1 yr ASEP Flute 3:50-4:30pm 40 min 220
7d* Chinese Flute III (English speaking) min 2 yr ASEP Flute 4:30-5:10pm
8a* Chinese Erhu I (Chinese Speaking)
Additional deposit for instrument
2nd & 3rd grade Friday 2:40-3:25pm 45 min Rm 25 260
8b* Chinese Erhu I (Chinese speaking)
Additional deposit for instrument
4th grade & up Friday 3:25-4:10pm 45 min Rm 25 260
8c** Chinese Erhu II (Chinese speaking)
additional deposit for instrument
min 1yr ASEP Friday 4:10-5:00pm 50 min Rm 25 260
9a Wushu 1 Kinder and up Tuesday 2:10-2:55pm 45 Min GLC 320
9b Wushu II 1+ yr of wushu 2:55-3:40pm 45 Min GLC 320
10 Student Volunteer 8th and up Class time